Reservedele til Sebra Sengen og andre udvalgte Sebra-møbler og -produkter

Produkter fra Sebra er godt håndværk, der er fremstillet af kvalitetsmaterialer. Det betyder at vores produkter kan bruges i mange år af flere generationer eller videresælges, når du ikke har brug for dem mere.

For at forlænge produkternes levetid tilbyder vi reservedele til f.eks. vores ikoniske Sebra Seng og andre udvalgte Sebra-møbler og -produkter.

Start her:

Sådan bestiller du reservedele

Du bestiller reservedele ved at udfylde formularen nedenfor.

Når vi modtager dine oplysninger, undersøger vi, om vi har de reservedele, du mangler. Hvis det er tilfældet, sender vi et link til dig, som du kan bruge til at bestille reservedelene online med - og få dem leveret indenfor kort tid.

Bemærk:

Det er ikke alle Sebra-produkter vi har reservedele til. Hvis du ikke finder det produkt, du mangler reservedele til i formularen, kan vi desværre ikke hjælpe dig.

Før du udfylder formularen

Mangler du reservedele til møbler, skal vi bruge møblets batchnummer for at kunne hjælpe dig. Batchnummeret er et 7-9 cifret nummer, der er trykt på møblet. Se et eksempel her.

Vores reservedele har altid et navn, tal eller bogstav, der er beskrevet i samlevejledningen. Hvis du bruger det rigtige navn, batch nummer og skriver hvor mange du skal bruge, når du henvender dig, er du sikker på, at vi sender det rigtige til dig. Har du mistet samlevejledningen, kan du finde den på shoppen under produktet – se under Specifikationer. Er produktet udgået fra vores hjemmeside, kan du finde en oversigt her.

På Sebra Sengen, Baby & Jr., kan du finde oversigten på reservedelene her.

Vær opmærksom på vi i 2016 overtog designrettighederne på Kili Sengen/Juno Sengen. Det betyder, at vi ikke har reservedele til senge, der er produceret før 2016.

Priseksempler på reservedele

Den præcise pris på reservedelene kan du se, når du modtager vores link. Du kan se et prisoverslag her.

Har du brug for reservedele i lande uden for EU?
Vi kan desværre ikke sende reservedele direkte til dig, hvis du bor i et land uden for EU. I stedet kan du henvende dig til den forhandler, hvor du har købt dit Sebra-produkt og bede forhandleren om at bestille reservedelene.

Vi er her for dig

E-mail: servicecenter@sebra.dk

Tel.: 7420 4417
Mandag - Torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-15.30